top of page
Zoeken

Zoete kefir met bleekselderij juice

Tessa Lutgert - van der Sommen

Kefir bevat ontzettend veel goede bacteriesoorten die onder andere de aanmaak van je neurotransmitter gaba (je rustgever) bevorderen.



Ingrediënten (1 persoon)

250 ml rauwmelkse kefir (van Raw Power)

2 medjoul dadels

2 gedroogde vijgen

1 tl honing

snuf kanaal


Bleekselderij sap

2 stengels bleekselderij

sap van 1/2 citroen

1/4 komkommer

200 ml lauwwarm water


Bereiding

  1. Snijd de dadels en vijgen in stukjes en laat een paar minuten wellen in warm water.

  2. Voeg vervolgens toe aan de kefir samen met een beetje honing en kaneel.

  3. Was en snijd ondertussen de bleekselderij en komkommer in stukjes en doe in de blender.

  4. Pers het citroensap erboven uit en voeg ook het lauwwarm water toe.

  5. Blend tot een glad geheel en schenk uit.


Eet smakelijk!


Comments


bottom of page