top of page

Aanbod & Tarieven

Ieder persoon is uniek en elk traject verloopt anders. Daarom zijn alle trajecten op maat met een persoonlijke aanpak en advies.  Ben jij gemotiveerd om aan jezelf te gaan werken? Dan gaan we samen op zoek naar de weg die bij jou past.  Met de juiste behandeling ga jij het verschil ervaren!

In het aanbod kun je meer informatie vinden over het Feel Good Start Now Traject, het Health Check Up Traject, het Darm Check Up Traject en de Hormoon Check Up. Ook is een los consult mogelijk. Weet jij nog niet wat het beste bij je past of wil je eerst een gevoel hebben bij de aanpak? Dan kunnen we eerst een telefonische kennismaking plannen. 

Health
Check Up

 Middels de EMB test krijg je inzicht in je eventuele tekorten, belastingen en verstoringen. Deze uitslag wordt gekoppeld aan jouw gezondheidsdoel, wat  resulteert in een persoonlijk plan en jouw Health Check Up!

Darm Microbioom
Check Up

Door de darmgezondheid inzichtelijk te maken middels een ontlastingsonderzoek kunnen we gericht te werk gaan om jouw klachten aan te pakken! 

Hormoon Check Up

Wil jij met jouw hormonale balans aan de slag en middels een hormoon-test inzichtelijk hebben hoe het met jouw hormonen gesteld is?

Feel Good Start Now Traject

Onder begeleiding 10 weken aan jouw gezondheid werken met een op maat gemaakt plan,  gekoppeld aan jouw gezondheidsdoel.

_NK16878.jpg
NK2_2387.jpg
bottom of page