top of page

Aanbod & Tarieven

Ieder persoon is uniek en elk traject verloopt anders. Daarom zijn alle trajecten op maat met een persoonlijke aanpak en advies.  Ben jij gemotiveerd om aan jezelf te gaan werken? Dan gaan we samen op zoek naar de weg die bij jou past.  Met de juiste behandeling ga jij het verschil ervaren!

In het aanbod kun je meer informatie vinden over het Premium Darmen Traject, De Deep Dive Sessie en de Health Checks .  Weet jij nog niet wat het beste bij je past of wil je eerst een gevoel hebben bij de aanpak? Dan kunnen we eerst een telefonische kennismaking plannen of mag je gewoon even een berichtje sturen

Premium Darmen Traject

Door de darmgezondheid inzichtelijk te maken middels een ontlastingsonderzoek kunnen we gericht te werk gaan om jouw klachten aan te pakken! 

Deep Dive

1 uitgebreide sessie waarbij we aan de hand van uitslagen van jouw darmonderzoek en aanvullende testen in jouw gezondheid duiken. Met een gericht plan van aanpak sluiten wij de sessie af!

Health
Checks

 Middels de EMB test krijg je inzicht in je eventuele tekorten, belastingen en verstoringen. Deze uitslag wordt gekoppeld aan jouw gezondheidsdoel, wat  resulteert in een persoonlijk plan. Dit kan in de vorm van een traject worden gevolgd of in een verkorte Health Check Up!

_NK16878.jpg
NK2_2387.jpg
bottom of page