Kiemgroenten zitten vol met anti-oxidanten en zijn daarnaast een goede bron van vitaminen, mineralen, eiwitten, enzymen & vezels.
Tip: eet je geen garnalen? Vervang door cashew en/of walnoten!
Ingrediënten (2 personen)
1 tl ghee, om in te bakken
1/2 tl gemberpoeder
10 - 15 bio garnalen
1 courgette
2 stengels bleekselderij
4 handenvol wortelrasp
1 handvol milde kiemgroenten
Dressing
3 el olijfolie extra vierge
sap van 1/2 citroen
1 el honing
Snuf peper & himalayazout
Bereiding
Was en snijd de courgette en bleekselderij in stukjes.
Verhit de ghee en voeg het gemberpoeder, de courgette, bleekselderij en wortelrasp toe.
Bak een paar minuten totdat de courgette beetgaar is.
Verdeel het mengsel over de borden en voeg de kiemgroenten en garnalen toe.
Meng de ingrediënten van de dressing en voeg deze naar behoefte toe.
Eet smakelijk!
Comments