top of page
Zoeken
Tessa Lutgert - van der Sommen

Zinkrijke groene booster

Kiemgroenten zitten vol met anti-oxidanten en zijn daarnaast een goede bron van vitaminen, mineralen, eiwitten, enzymen & vezels.

Tip: eet je geen garnalen? Vervang door cashew en/of walnoten!



Ingrediënten (2 personen)

1 tl ghee, om in te bakken

1/2 tl gemberpoeder

10 - 15 bio garnalen

1 courgette

2 stengels bleekselderij

4 handenvol wortelrasp

1 handvol milde kiemgroenten


Dressing

3 el olijfolie extra vierge

sap van 1/2 citroen

1 el honing

Snuf peper & himalayazout


Bereiding

  1. Was en snijd de courgette en bleekselderij in stukjes.

  2. Verhit de ghee en voeg het gemberpoeder, de courgette, bleekselderij en wortelrasp toe.

  3. Bak een paar minuten totdat de courgette beetgaar is.

  4. Verdeel het mengsel over de borden en voeg de kiemgroenten en garnalen toe.

  5. Meng de ingrediënten van de dressing en voeg deze naar behoefte toe.

Eet smakelijk!


Comments


bottom of page