Warme kersen met appel
- Tessa Lutgert - van der Sommen
- 27 mei 2024
- 1 minuten om te lezen
Heb je weinig tijd voor de lunch, maak dan een grotere portie en eet het in de middag als lunch met wat zilvervliesrijst erbij.

Ingrediënten (1 persoon)
1 el kokosolie (om in te bakken)
1/2 appel
+/- 100 gr kersen zonder pit (vriezer)
2 cm verse gember
1/2 tl kardemom poeder
1 tl kaneel
2 el hennepzaad (eventueel)
1 handvol walnoten
2 el kokosrasp
Bereiding
Doe de kokosolie in een pan en voeg de kaneel. kardemom en in kleine stukjes gesneden gember toe.
Voeg vervolgens de kersen en in stukjes gesneden appel toe.
Wanneer het fruit is opgewarmd voeg je de walnoten toe.
Roer goed door.
Voeg als laatste de hennepzaden en kokosrasp toe (dit kan ook achteraf na het uitschenken) en schenk uit.
Eet smakelijk!



Opmerkingen