Radijs ondersteund je lever en zit daarnaast vol vitamine c en mineralen. Eet je geen kaas? dan laat je deze er gewoon uit, er zit voldoende eiwit in de quinoa.

Ingrediënten (2 personen)
1 tl ghee/kokosolie
80 - 100 gr quinoa
350 ml groentebouillon
2 stronken witlof
6 radijsjes, in schijfjes
60 gr geitenkaas
blaadjes munt
1 handvol pecannoten (eventueel)
Dressing
Olijfolie extra vierge
snuf zwarte peper
sap van 1/2 citroen
scheut honing
Bereiding
Kook de quinoa in de groentebouillon ca 15 minuten.
Was en snijd ondertussen de witlof en venkel.
Verhit de ghee en bak de witlof en venkel een paar minuten op middelhoog vuur.
Verdeel de quinoa over de borden, en doe de venkel witlof mix erover.
Maak stukjes van de geitenkaas en verdeel dit over de borden, samen met de blaadjes munt en radijs.
Mix de ingrediënten van de dressing en voeg naar behoefte, samen met de pecannoten toe.
Eet smakelijk!
Comments