top of page
Zoeken

Quinoa radijs met feta en munt

Tessa Lutgert - van der Sommen

Radijs ondersteund je lever en zit daarnaast  vol vitamine c en mineralen. Eet je geen kaas? dan laat je deze er gewoon uit, er zit voldoende eiwit in de quinoa.



Ingrediënten (2 personen)

1 tl ghee/kokosolie

80 - 100 gr quinoa

350 ml groentebouillon 

2 stronken witlof

6 radijsjes, in schijfjes

60 gr geitenkaas

blaadjes munt

1 handvol pecannoten (eventueel)


Dressing

Olijfolie extra vierge

snuf zwarte peper

sap van 1/2 citroen

scheut honing


Bereiding

  1. Kook de quinoa in de groentebouillon ca 15 minuten.

  2. Was en snijd ondertussen de witlof en venkel.

  3. Verhit de ghee en bak de witlof en venkel een paar minuten op middelhoog vuur.

  4. Verdeel de quinoa over de borden, en doe de venkel witlof mix erover.

  5. Maak stukjes van de geitenkaas en verdeel dit over de borden, samen met de blaadjes munt en radijs.

  6. Mix de ingrediënten van de dressing en voeg naar behoefte, samen met de pecannoten toe.


Eet smakelijk!


Comments


bottom of page