Een goed begin van de dag met deze verwarmende overnight oats. Je kunt het de avond ervoor al bereiden waardoor je in de ochtend snel klaar bent. Zelf vind ik het lekker om de peer te bakken, maar deze kun je er ook vers gesneden doorheen doen. Door de kaneel en speculaaskruiden krijgt het een heerlijk zoete smaak. De havermout bevat veel vezels wat goed is voor je darmen en een verzadigingsgevoel creëert. Een smaakvol, makkelijk te bereiden en voedzaam en ontbijt!
Ingredienten (2 personen)
2 peren
60 gram havermout
1 el kaneel
1 tl speculaaskruiden
120 ml rijstmelk
80 ml amandelmelk
2 el chiazaad
handje hazelnoten
1 el honing
snufje vanille aroma
Bereiding
Meng de havermout met de plantaardige melk, 1/2 peer, chiazaad, vanille aroma en de helft van de kaneel. Zet dit in een afgesloten pot een nacht in de koelkast. Bak de volgende morgen de peer met de speculaaskruiden en honing. Garneer de overnight oats met de gebakken peer en hazelnoten.
Eet Smakelijk!
Comments