Je kunt de pistachenoten even kort bakken als je moeite hebt om noten te verteren.
Neem hier een gekookt eitje of lijnzaadcracker bij.
Ingrediënten (2 personen)
1 el kokosolie
1 broccoli
1 sjalotje, in stukjes
1 teentje knoflook
500 ml water
2 cm verse gember
2 tl komijnzaadjes
blaadjes munt
1 handvol pistachenoten
Himalayazout & peper
(eet bv met een lijnzaadcracker of een gekookt eitje)
Bereiding
Verhit de kokosolie en voeg de in stukjes gesneden knoflook en sjalot toe.
Voeg vervolg ook de komijn en in stukjes gesneden gember toe en laat even meebakken.
Was en snijd ondertussen de broccoli in stukken en voeg ook toe.
Doe er kokend water bij, samen met het peper en zout (naar smaak) en laat zo’n 15 min zachtjes koken.
Blend met de staafmixer en serveer met de pistachenoten en blaadjes munt.
Eet smakelijk!
Comentários