top of page
Zoeken

Easy Quinoa

Door de amandelen even mee te bakken zijn ze gemakkelijker te verteren. Eet je alleen? bewaar de rest dan voor het avondeten, ben je meteen klaar


ree

Ingrediënten (2 personen)

100 - 150 gr quinoa

350 - 400 ml groentebouillon (bio groente bouillon blokje

1 el ghee

1 courgette

1tl gemberpoeder

1 handvol gehakte amandelen


Dressing

sap van een 1/2 citroen & citroenrasp

olijfolie

1 tl honing 

snuf himalaya zout & zwarte peper


Bereiding

  1. Doe de quinoa met de groentebouillon in een pan en laat 10 - 15 minuten  zachtjes koken tot het water is opgelost.

  2. Was en snijd de courgette.

  3. Verwarm de ghee in een pan en voeg daar de stukjes courgette en het gemberpoeder aan toe.

  4. Voeg als ze bijna klaar zijn de gehakte amandelen toe en laat even meebakken.

  5. Maak de dressing van het citroensap, de rasp, de honing en wat peper en zout.

  6. Verdeel de quinoa over de borden en voeg de courgette en amandelen toe.

  7. Voeg naar behoefte dressing toe.


Eet smakelijk!


 
 
 

Opmerkingen


bottom of page