Dit is een heerlijk luchtig avondmaal en kan ook prima als lunch worden gegeten.
![](https://static.wixstatic.com/media/af2577_0cfcb78d69264139b8cb077865edf11b~mv2.png/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/af2577_0cfcb78d69264139b8cb077865edf11b~mv2.png)
Ingrediënten (2 personen)
130 gr quinoa
350 ml groentebouillon (bio groente bouillon blokje)
1 el ghee
1 (bio) courgette
1/2 tl gemberpoeder
1 handvol pijnboompitten
75 gr feta
Dressing
sap van 1/2 citroen
olijfolie extra vierge
1 el honing
Snuf peper & himalaya zout
Bereiding
Doe de quinoa met de groentebouillon in een pannetje en laat in 10 - 15 minuten droog koken.
Was en snijd de courgette in stukjes.
Verwarm de ghee en voeg de courgette en het gemberpoeder toe.
Bak ondertussen de pijnboompitten in een droge pan kort aan en snijd de feta in stukjes.
Maak de dressing van het citroensap, de olijfolie, honing, peper & zout.
Verdeel de quinoa over de borden, voeg de stukjes courgette toe en roer goed door.
Garneer vervolgens met de stukjes feta, pijnbompitten en de dressing erover.
Eet smakelijk!
Comentarios