Chiazaad in dit gerecht is goed voor een regelmatige stoelgang. Frambozen zitten bomvol oplosbare vezels die je goede bacteriën voeden.
Ingrediënten (1 persoon)
100 gr bevroren frambozen (bio)
sap van 1/2 citroen
1 handvol walnoten
1/2 handvol ongebrande amandelen
2 el chiazaad
300 ml kokosmelk
1 tl honing
1 tl kaneel
Bereiding
Meng het chiazaad met de kokosmelk, honing en kaneel goed door elkaar.
Zet een nachtje in de koelkast of laat anders minimaal 10 minuten staan zodat het chiazaad goed wordt opgenomen (door de kokosmelk gaat dit relatief snel).
Doe de frambozen samen met het citroensap, stukjes walnoot en amandel in een steelpannetje en laat staan tot de frambozen ontdooid zijn en het geheel lekker sappig is.
Voeg het frambozenmengsel toe aan de chiapudding.
Eet smakelijk!
Comentarios