top of page
Zoeken

Chiabowl met cacao

Tessa Lutgert - van der Sommen

Rauwe cacao bevat geluksstoffen waardoor je je ook echt lekkerder gaat voelen na het eten van cacao. Daarnaast is het een sterke anti-oxidant.



Ingrediënten (1 persoon)

1 tl kokosolie 

250 ml rijstmelk (of andere plantaardige melk)

2 el chiazaad

1 el rauwe cacao poeder

1/2 tl kaneel

2 gedroogde vijgen

2 el gehakte amandelen

kokossnippers

1 handvol blauwe bessen


Bereiding

  1. Verhit de kokosolie en voeg de rijstmelk, het chiazaad en de kaneel toe. Roer goed door.

  2. Laat een paar minuten heel zacht koken en laat dan even staan zodat het een dikkere substantie kan worden.

  3. Doe het geheel in een kom en voeg de gesneden gedroogde vijg, de gehakte amandelen (eventueel kort gebakken) en wat kokossnippers eroverheen.


Eet smakelijk!


Comments


bottom of page