Peterselie werkt vochtafdrijvend en stimuleert het lichaam afvalstoffen af te voeren. Ook balanceert het je suikerspiegel.

Ingrediënten (2 personen)
1 el kokosolie
1 broccoli
1 teentje knoflook
1 sjalotje
2 nestjes rijstnoedels
2 el gele/groene currypaste (bv van Fairtrade original)
250 ml kokosmelk
sap van 1/2 limoen
1 handje cashewnoten
verse peterselie
Snuf zwarte peper
Bereiding
Verhit de kokosolie en voeg de gesneden knoflook en sjalotje toe. Roer even door.
Was en snijd ondertussen de broccoli in roosjes, en voeg deze samen met de kokosmelk, cashewnoten en de currypaste toe.
Doe de deksel op de pan op laag vuur en laat zo’n 10 minuten staan, tot de broccoli beetgaar is.
Kook ondertussen de rijstnoedels 2 minuten en giet af.
Serveer de noedels samen met de curry paste en garneer met een beetje peterselie , snuf zwarte peper en een scheut limoensap.
Eet smakelijk!
Comments