top of page
Zoeken

Blueberry overnight oat

Ben je het de avond ervoor vergeten te maken, maar heb je hier wel zin in? Maak er dan een warme havermout van, door het havermoutmengsel in een pannetje op te warmen, met de bessen erdoorheen. Ook lekker!


ree

Ingrediënten (1 persoon)

250 ml rijstmelk/amandel/kokosmelk

50 - 70 gr havermout/haverzemelen

scheut honing

1 el lijnzaad

1/2 tl kaneel

2 el kokosrasp


50 gr bevroren blauwe bessen

sap van 1/2 citroen


Bereiding

  1. Meng de plantaardige melk met de havermout, honing, lijnzaad, kaneel en kokosrasp in een kommetje en zet het een dag vantevoren in de koelkast.

  2. Roer de volgende morgen de oat mix even goed door.

  3. Doe de volgende ochtend de bevroren bessen in een pannetje op middelhoog vuur en voeg het citroensap toe. Laat staan tot de bessen ontdooid zijn en het geheel lekker sappig is.

  4. Voeg de bessensap aan de oatmix toe, eventueel met wat extra kokosrasp.


Eet smakelijk!


 
 
 

Opmerkingen


bottom of page