top of page
_NK16840.jpg
4fbd2ead-37ca-4fed-a9a2-9e2a4c5c2762 3.jpg

Optimize Your Health

Door een integrale aanpak op de darmen & hormonen gaan we jouw route naar optimale gezondheid uitstippelen. Voor meer energie, meer scherpte, meer creativiteit en meer plezier.

 

Ik neem je mee, met mijn enthousiasme en energie, ben ik er voor jou - om je te begeleiden en aan te reiken wat je nodig hebt.

Voor jou, als vrouwelijke leider, manager of ondernemer, waarbij gezondheid een cruciale rol speelt in jouw performance. Vanaf nu staat je gezondheid op 1.

©STORIES_YOULIFE-78 2.jpg

''Jij weet wat jouw lichaam nodig heeft, voor nu en voor de lange termijn''

Gedurende de periode dat je met mij werkt sta ik aan je zijde en wordt je ondergedompeld in health. Waar loop jij tegenaan? Wat zijn je voornaamste klachten, en vooral, waar wordt dit door veroorzaakt? 

Waar nodig zetten we een passend labonderzoek in (darm feces onderzoeken, hormoon speeksel testen of je bloed kunnen we uit laten meten op tekorten) om gericht te werk te kunnen gaan.

Met energie, enthousiasme & alle tools die ik de afgelopen 12 jaar heb opgedaan neem ik je mee op jouw reis naar Optimal Health. Jij weet wat jouw lichaam nodig heeft. Voor nu, én voor de lange termijn.

Ready?

©STORIES_YOULIFE-92 2.JPG
"Gezondheid is veel meer dan de afwezigheid van ziekte" 
-
Tessa Lutgert - van der Sommen

Voor wie

Mijn 1:1 aanbod is er voor jou als je voelt dat je meer zou willen, dat je meer uit jezelf wilt halen, maar je fysiek wordt tegengehouden.

Het maakt niet uit waar je staat in je gezondheid, als je maar klaar bent om in actie te komen:

 •  je bent vrouw en hebt een verantwoordelijke baan als leidinggevende, manager of onderneemster;

 • je wilt het maximale uit jezelf halen, maar loopt tegen fysieke gezondheidsklachten aan (darm, hormoon, energie) die je tegen houden;

 • je wilt je weer echt lekker voelen, optimale gezondheid creeren, maar weet niet hoe of wat nou goed is voor jou;

 • je wilt productiever, efficiënter en doelgerichter te werk gaan, maar daarnaast ook ruimte voor creativiteit en plezier voelen

NK2_2540.jpg

1:1 Aanbod

©STORIES_YOULIFE-37.jpg

Kickstart Your Health

Gedurende deze maand maken we een deep dive in jouw gezondheid. Je wordt ondergedompeld in de wereld van darmen & hormonen die zo bepalend zijn voor hoe je je voelt. We pakken de onderliggende klachten / disbalansen aan zodat jij  deze maand een kickstart met langdurig resultaat ervaart!

 

De transformatie:

Jij gaat je weer die energieke vrouw voelen, die weet wat ze moet doen om dit zo te houden. Door je deze maand volledig op de transformatie te focussen ervaar je ook direct verschil in je performance.

 

Je toename in productiviteit, focus en scherpte versterken je performance, waarbij je daarnaast ook ruimte voelt voor creativiteit en plezier.  En niet alleen voor nu, ook voor de toekomst.

Wat krijg je? 

Een waardevol 1:1 kickstart in health. Jouw darmen- hormonen en energie staan centraal om je weer echt goed te gaan voelen. Alle tools en kennis die ik de afgelopen 12 jaar heb verzameld en passend zijn voor jouw doel ontvang je. Samen wandelen we de weg die bij jou past!

En ook krijg je:

 • Deep Dive Intake Sessie, met aansluitend advies op maat op gebied van voeding, lifestyle & ondersteuning

 • Optimal Health Food Guide - Balance your Hormones & Feed Your Gut Recepten

 • Your Health Bullet Journal

 • Weekplanner

 • Advies, analyse en uitwerking labonderzoeken (darm / hormoon / endocrien) - waar passend

 • Afsluitende persoonlijke sessie met aansluitend advies op maat voor de lange termijn

 • 24/5 whatsapp support gedurende deze maand

IER05176.jpg

1:1 Design Your Optimal Health

Jij wilt je weer echt lekker voelen. Een grondige aanpak, analyse en begeleiding voor een optimale darm, hormoon en energiehuishouding staat jou te wachten.

 

Ik sta deze 4 maanden aan je zijde en moedig je aan, stuur bij waar nodig zodat jij het maximale uit jezelf gaat halen! 

 

De transformatie

Na deze 4 maanden wil je niet meer anders. Jij bent weer de energieke vrouw waarbij je Healthy Habits volledig zijn geïntegreerd in jouw leven en je fysieke gezondheidsklachten achter je hebt gelaten.   

Wat krijg je?

4 maanden alle tijd, aandacht én energie, wat erop gericht is om jou je weer echt goed te laten voelen. Jij staat centraal. Al mijn health tools en kennis die passend zijn voor jou worden ingezet, zodat jij die tranformatie waar je zo naar verlangt, ook écht gaat maken.

En ook krijg je:

 • Deep Dive Intake Sessie, met aansluitend advies op maat op gebied van voeding, lifestyle & ondersteuning

 • Op maat Healthy Habits Integratie, toepasbaar in jouw leven

 • Optimal Health Food Guide - Balance your Hormones & Feed Your Gut Recepten

 • Your Health Bullet Journal

 • Weekplanner

 • Advies, analyse en uitwerking labonderzoeken (darm / hormoon / endocrien) - waar passend

 • Iedere 4 weken een 1:1 sessie om bij te sturen, te motiveren en te integreren 

 • Afsluitend consult en lange termijn advies

 • Wekelijkse Health & Performance Check-In

 • 24/5 whatsapp support gedurende deze maand

BONUS: Het Feed Your Gut Programma: het programma met de sleutel tot een sterke gezondheid

Reviews

Na ruim 15 jaar lang dagelijks buikklachten te hebben, kwam ik bij Tessa terecht. IK besloot hier eindelijk iets aan te doen. De combinatie van voeding, ondersteuning, acties en labtesten hebben er uiteindelijk voor gezorgd dat mijn darmen nu eindelijk rustig zijn. Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Super blij met alle hulp, ook tijdens het traject heeft me dit veel geholpen!

 

Myrthe, ondernemer

bottom of page