top of page
IMG_3623.JPG

30-daagse Feed Your Gut Programma

 Genees en versterk je darmen op een natuurlijke manier. Hét programma waarmee je direct verschil ervaart in je darmen en energie. 

IMG_3628 4.jpg

Na het volgen van dit 30-daagse Online Feed Your Gut programma heb je alle tools voorhanden om je darmen rustig te krijgen, aan te sterken en je energie terug te winnen en te behouden.

Je gaat de impact van voeding op je darmen en totale gezondheid ervaren.

Je geniet meer van je dagen, je voelt de energie in je lichaam en je darmen zijn rustig.

Klaar om je buikklachten achter je te laten en met volle energie je dag door te gaan?

Verlang jij ernaar om:

Je geen zorgen meer te hoeven maken om je darmen, om een rustige buik te hebben?

Dagelijks normale stoelgang te hebben, zodat krampen en obstipatie verleden tijd zijn?

Genoeg energie te hebben zodat je zelfs na een lange werkdag nog van de bank af kunt komen?

Met een helder hoofd beslissingen te kunnen maken en het optimale uit je dag te kunnen halen?

 

In een flow de dag door te gaan, dat pieken en dalen in je energie verleden tijd zijn, want jij weet hoe je je energie goed kunt krijgen en houden?

 

Je lekker te voelen en te weten hoe je dit vol kunt houden?

Een of meer keer 'ja' geantwoord?

Dan is dit programma iets voor jou!

 

IER04990.JPG
IMG_3633 2.jpg

“If there's one thing to know about the human body; it's this: the human body has a ringmaster. This ringmaster controls your digestion, your immunity, your brain, your weight, your health and even your happiness. This ringmaster is the gut” - Nancy Mure

IER03913.jpg

"Je hebt al zo lang buikklachten maar je twijfelt nog steeds, nu is toch niet het goede moment en je weet niet goed waar je moet beginnen"

Je weet dat je er eigenlijk iets aan zou moeten doen, je opgeblazen buik, obstipatie of brandend maagzuur. Het voelt niet goed, en je loopt er al veel te lang mee rond. 

Je weet ook dat je darmen ontzettend belangrijk zijn voor de rest van je gezondheid. Voor je slaap, huid, energie en voor jouw lange termijn gezondheid moet en wil je je darmen op orde hebben.

Toch twijfel je steeds weer, nu is niet het moment, en je weet ook eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen. 

Dus laat je het zo. Je denkt dat het misschien wel gewoon bij je hoort.

Herken jij jezelf hierin?

Als je niet onderzoekt wat voor jou de mogelijkheden zijn, als je geen verandering in gaat zetten, dan gaat er ook niets veranderen. Dan blijft het zoals het is, en sterker nog, het zal verslechteren. 

En dat is zo zonde, want je kunt hier zoveel aan doen door het heft in eigen handen nemen! Geloven dat je jouw klachten onder controle kunt krijgen, dat je in een flow de dag door kunt gaan, zonder pijn in je buik. Als je maar wilt en gelooft, en er ook echt iets mee gaat doen. 

 • Je gaat begrijpen hoe je spijsvertering werkt en wat je kunt doen om deze goed werkend te krijgen. Zonder goede spijsvertering krijg jij geen rustige gezonde darmen en geen gezond lichaam.

 • Je leert hoe jij je je darmen in topconditie kunt krijgen én houden. 

 • Je krijgt inzage in de oorzaken van jouw darmklachten en hoe je deze blijvend kunt voorkomen.

 • Je leert patronen te herkennen en naar jouw lichaam te luisteren.

 • Je leert welke simpele dagelijkse aanpassingen grote impact hebben op je welzijn.

 • Je leert hoe jouw darmen van invloed zijn op je totale huidige én toekomstige gezondheid én wat kun je kunt doen om deze gezond te krijgen.

En er is meer...

 • 60 van mijn beste recepten die verdeeld zijn over een wekelijks mealplan. Ondersteunende, voedende & echt lekkere recepten in een handomdraai gemaakt!

 • Motiverende opdrachten zodat je ook echt aan de slag wilt en gaat

 • Wat mag niet ontbreken in jouw voorraadkast en welke switches met gezonde vervangers zijn voor jou weggelegd?

 • Bonus overzicht van kruiden en supplementen die jouw darmgezondheid een boost geven

 • Extra Bonus: Toepasbare home remedies voor darmklachten die direct zorgen voor verlichting

Wat mag ik verwachten?

IMG_3627 3.jpg
_NK16868.jpg

"Ontdek hoe jij binnen een paar weken een wereld van verschil  in je buik én hoofd kunt ervaren en hoe je voeding hiervoor in kunt zetten als medicijn. Iedere week volgt een nieuwe module met video, recepten & ondersteunende documenten, uitgesplitst per thema. Op deze manier doorloop je de verschillende fases voor rustige, gezonde & sterke darmen - te volgen in je eigen tijd, op je eigen tempo. "

Jij voelt waarschijnlijk wel dat dit anders kan. Dat er mogelijkheden zijn om je weer écht goed te voelen en je darmklachten achter je te laten?

Zij gingen je voor

Resultaten

Hoe fijn zou het zijn als je

 • Een rustige buik hebt

 • Een helder hoofd ervaart

 • Inspiratie hebt als je de keuken binnen loopt

 • Handvatten en tools hebt om iedere dag opnieuw energiek wakker te worden

 • Geen stress meer hebt van een rommelende buik

 • Betere prestaties op je werk neerzet omdat je lekker in je vel zit

 • Weet wat je kunt doen wanneer je klachten toch weer opspelen

 • Met hele kleine dagelijkse aanpassingen en stappen met gemak groot resultaat kunt behalen

Dit voor slechts €99,- 

(Betalen in 2 termijnen van €49,50 mogelijk)

Waarom zou je nu meedoen?

Je darmen hebben zo'n belangrijke functie voor jouw totale gezondheid. Darmklachten nu zijn alarmbellen voor de toekomst. Chronische ziektebeelden, huidziekten & allergien nemen toe. Deze beelden zijn allemaal gelinkt aan de darmen. 

Hoe langer je wacht, hoe langer het duurt voordat herstel plaatsvindt, maar ook hoe minder lang plezier je ervan hebt. Je wilt voorkomen dat er ziektebeelden ontstaan die niet meer terug te draaien zijn.

Je darmen zijn de basis, zonder gezonde darmen geen gezond lichaam.

Zelf heb ik mijn hele leven gerommel en last gehad van mijn darmen. Ik sliep daarnaast slecht, had een onrustige huid en mn energie was verre van stabiel. Dit heb ik weten om te draaien, en ik voel me fitter dan ooit.

NK2_2521.jpg

Is dit voor jou geschikt?

Voor wie is Feed Your Gut geschikt?

Voor iedereen die worstelt met darm- en spijsverteringsklachten, vermoeidheid, hersenmist of slaapproblemen en op een natuurlijke manier van binnenuit van deze klachten genezen wilt worden. Wanneer je geïnteresseerd bent in wat voeding voor impact kan hebben op je (darm)gezondheid én je voedende, ondersteunende recepten wilt ontvangen die écht wat voor je doen. En, als laatste, wanneer je wilt leren hoe voeding en een goed werkende spijsvertering het medicijn kunnen zijn dat je lichaam zo hard nodig heeft.  

Kost het programma veel tijd?

Het programma is zo ingestoken dat het goed toepasbaar is voor in het dagelijkse drukke leven. Juist hierdoor win je tijd omdat je meer energie en een helder hoofd ervaart waardoor je meer gedaan krijgt op een dag. Het programma zelf is 30 dagen, met wekelijks een video van 15 - 20 minuten, ook te beluisteren via de app terwijl je aan het wandelen bent en/of na te lezen door middel van transcripten. Daarbij ontvang je wekelijks recepten die in een handomdraai gemaakt zijn, maar wel heel voedend, zodat het ook voor de lange termijn vol te houden is. In de ondersteunende materialen en opdrachten kun je zoveel tijd steken als je wilt. Als je even een pauze wilt dan kan dit, want je hebt een half jaar toegang dus je kan het ieder moment weer oppakken.

Je hebt al zoveel geprobeerd, waarom gaat dit jou helpen?

Ik zie veel vrouwen in mijn praktijk die al jaren met darm- en darmgerelateerde klachten rondlopen en al van alles hebben geprobeerd. Niets lijkt te helpen. Steeds wordt weer iets nieuws geprobeerd, maar niets blijft plakken en de klachten worden er niet minder om.

Pas wanneer je begrijpt hoe je spijsvertering en darmen werken ga je snappen waar je klachten vandaan komen. én wat je hieraan kunt doen. Je hoeft hier namelijk echt niet mee rond te blijven lopen. Jouw klachten zijn signalen waar je iets mee moet en kan doen. Dus hier ga je mee aan de slag, in de praktijk én je gaat de diepte in waardoor je snapt waar het eerder mis is gegaan. 

Wanneer kan ik beginnen?

Het programma is direct voor jou beschikbaar! Te volgen in je eigen tijd, in je eigen tempo.

Hoe lang heb ik toegang?

Je hebt een half jaar toegang tot alle documenten en video's. De recepten en ondersteunende materialen ga je downloaden en heb je dus voor eeuwig!

Wat als het programma toch niet bij mij past?

Ik ben overtuigd van de aanpak en de werking hiervan waardoor ik geloof dat iedereen met darmklachten hier ontzettend veel baat bij heeft. Ben je toch niet 100% tevreden? Geen probleem, dan krijg jij je geld terug! 

IMG_3628 5.jpg

Klaar om mee te doen?

Je gaat jezelf zo dankbaar zijn dat je deze beslissing hebt gemaakt. En niet alleen voor jezelf, ook voor de mensen om jou heen die je hierin mee kunt nemen.

Meld je aan en begin vandaag nog.

bottom of page