top of page

Health Checks

Ben je nieuwsgierig naar je algehele gezondheid en wil je dit in kaart hebben? Of heb je last van klachten waarvan je niet weet waar ze door komen? 

Vermoeidheid, slecht slapen, lusteloosheid, een lage weerstand en slaapproblemen ontstaan allemaal door een disbalans in de energieverdeling in jouw lichaam. Waarom deze disbalans ontstaat, moeten we zien te achterhalen. Waar gaat jouw energie naartoe waardoor er elders een tekort, en daardoor klachten ontstaan? 

De EMB test geeft inzicht in jouw vitaminen- en mineralen status, belastingen zoals lever-, schimmel, bacterie en parasietbelasting, adrenale status (bijnieren, stress, cortisol ed) en spijsverteringsindicatoren. Dit gebeurt op energetische basis. Ook worden reguliere waardes gemeten en geanalyseerd zoals de witte en rode bloedcellen. 

NK2_2521.jpg

Duur: 3 weken

 • Digitale intake

 • Intake consult (75 min) waarin we inzoomen op jouw klachten & wensen en we de EMB bloedtest test afnemen. Ook krijg je alvast een persoonlijk advies mee

 • EMB bloedtest

 • Analyze van de EMB test en uitwerken van de uitslag  gekoppeld aan jouw klachten en gezondheid in het adviesrapport. Hierin geef ik advies over voeding, beweging, ontspanning en leefstijl. 

 • Vervolg consult (60 min) na 3 weken waarin we de uitslag van de test bespreken en het advies bespreken

              €469,-

                     Betalen in termijnen mogelijk.

Health Check Up

Duur: 10 weken

 • Digitale intake

 • Intake consult (75 min) waarin we inzoomen op jouw klachten & wensen en we de EMB bloedtest afnemen. Ook krijg je alvast een persoonlijk advies mee

 • EMB Bloedtest

 • Vervolgconsult 1 (60 min) na 3-4 weken met bespreking van de uitslag en het adviesrapport

 • Uitwerking van de EMB test in een persoonlijk plan, gekoppeld aan jouw klachten en gezondheid. 

 • Vervolgconsult 2 (30 min - online) na 6 weken met vervolg persoonlijk plan om als nieuwe standaard in jouw leven te integreren

 • Whatsapp / mail support

 • Bonus: YouLife Wellness Journal

 • Bonus: Healthy Gut Food Guide met 30+ recepten voor jouw darmgezondheid

€589,-

Betalen in termijnen mogelijk.

Premium Health Traject

Indien je aanvullend verzekerd bent kun je in aanmerking komen voor vergoeding van je consulten. Check hier hoeveel je vergoed krijgt. Een los intake consult is EUR 175,-

Testimonials

Bij tessa heb ik het EMB-traject gevolgd en dit heeft mij veel gebracht. Ik ben nu een paar maanden verder en voel me stukken beter qua energie en vrolijkheid. Ik heb veel kennis opgedaan over voeding en het lichaam. Tessa heeft mij hierin goed begeleid. Ze deed dit met veel kennis en enthousiasme. Ik kon altijd contact met haar opnemen wanneer ik met vragen zat. Ze reageerde altijd snel.

Ik vind Tessa en het traject een aanrader!

Mirjam, 38 jaar

Voor mij is Tessa een heel fijne therapeut geweest. Ze luistert goed en door gericht vragen te stellen, kon zij mijn klachten goed samenvatten. Aan de hand van de EMB bloedtest schreef zij mij een concreet behandelplan met praktische tips voor slaap, voeding en energie. Daardoor kan ik beter in slaap vallen, voel ik me fitter en heb ik weer energie. Heel fijn!

Olga, 40 jaar

Na jaren  met klachten van PMS en migraine rondgelopen te hebben, uiteindelijk bij Tessa terecht gekomen. Op een hele fijne en kundige manier ben ik mij door Tessa bewust geworden van mijn voedingspatroon en wat voeding (en tekorten hierin) met je lichaam doet. Ook kreeg ik adviezen die goed toe te passen zijn.

Door onder andere beter op mijn voeding te letten, op een andere manier te gaan eten en hiernaast supplementen te nemen merk ik na een paar weken al een groot verschil. Ik heb minder hoofdpijn, slaap beter en voel mij rustiger en fitter!

Martine

"Gezondheid is veel meer dan de afwezigheid van ziekte"
- Alexis Carrel -

bottom of page