top of page

Rust in je darmen en je energie voelen stromen!

Een bewezen effectieve aanpak voor jouw darmen

Deep dive in jouw darmgezondheid

059c98e3-c67e-44f2-919c-f0aff835a0b2.jpg

Denk je wel eens, vanaf morgen ga ik alles anders doen. Je volgt allerlei tips op van guru's van het internet en gaat nu toch echt van die opgeblazen buik, drijvende ontlasting, obstipatie en het gerommel in je buik afkomen. Je bent even goed bezig maar vervalt dan weer in je oude patroon. Is dit eigenlijk wel goed voor mij? Je vindt weer iets nieuws, maar hierdoor lijkt het zelfs erger te worden. Uiteindelijk vermijd je zoveel mogelijk de voeding waarvan je denkt dat je er wellicht op reageert en moet steeds opnieuw bedenken wat je nu weer kunt gaan maken. Je ervaart stress en weet echt niet meer wat bij je past.

 

Je voelt vanalles in je lichaam dat het niet klopt. Je energie is laag, je wordt moe wakker en je hebt een wattig gevoel in je hoofd. s Avonds na je werk plof je op de bank en wacht tot de dag voorbij is. 

 

Wil je:

 • Rust in je darmen?

 • Inzicht hebben in je darmgezondheid

 • Een scherpe focus hebben

 • Inzichtelijk hebben waar jouw huid-, slaap- of andere gezondheidsklachten vandaan komen

 • Uitgerust wakker worden en zin hebben in je dag

 • Het maximale uit je dag halen

 • Eindelijk weten wat nu wel of niet goed voor je is

Tijd om met je darmen aan de slag te gaan!

Een Deep Dive om gedurende 1 uitgebreide sessie inzage te hebben in jouw darmgezondheid. We duiken in jouw lifestyle, klachten en labuitslagen en maken een persoonlijk plan van aanpak zodat jij gerichte stappen kunt maken om jouw klachten onder controle te krijgen!

Wil jij gedurende 3 maanden 1:1 begeleiding, tussentijdse ondersteuning en in fases je darmen aanpakken? dan is het Premium Traject iets voor jou! Waarbij we je darmen rustig maken, versterken en eindigen met een lange termijn plan zodat jij dit volledig in je lifestyle kunt integreren!

 

Duur: 1  uitgebreide sessie van 1,5 - 2 u (wat we nodig hebben)

 • Telefonische intake (15 min) voor advies mbt labtesten*

 • Digitale intake

 • 1:1 uitgebreide sessie( 1,5 - 2 uur) waarin we de diepte ingaan op jouw volledige gezondheid, klachten en doelen. Ook bespreken we de uitslag(en) van de onderzoek(en) in deze sessie zodat we een volledig beeld hebben van jouw huidige gezondheid

 • Analyse van de/het labonderzoek(en) 

 • Uitwerken van uitslageen in een persoonlijk darm advies plan, gekoppeld aan jouw klachten en gezondheid. In het plan gaan we in fases jouw darmgezondheid aanpakken en versterken

 • Bonus: Healthy Gut Food Guide, met 30+ recepten voor jouw darmen

*de labtesten waar ik mee werk zijn van Medivere. Een Duits lab met verschillende mogelijkheden voor oa darmonderzoeken en voedselallergeentesten 

              €299,-

                     Betalen in termijnen mogelijk.

Deep Dive Sessie

Duur: 10 weken

 • Digitale intake

 • Consult (75 min) waarin we inzoomen op jouw klachten & wensen, ook krijg je alvast een persoonlijk advies mee

 • Analyse van de labonderzoeken

 • Vervolgconsult 1 (60 min) na 4 weken met bespreking van uitslagen

 • Uitwerking van de labuitslag(en) in een persoonlijk darm plan, gekoppeld aan jouw klachten en gezondheid. In het plan gaan we in fases jouw darmgezondheid aanpakken en versterken

 • Vervolgconsult 2 (30 min - online) na 6 weken met vervolg persoonlijk plan om als nieuwe standaard in jouw leven te integreren

 • Whatsapp / mail support

 • Bonus: YouLife Wellness Journal

 • Bonus: Healthy Gut Food Guide met 30+ recepten voor jouw darmgezondheid

€497,-

Betalen in termijnen mogelijk.

Premium  1:1 Darmtraject

Indien je aanvullend verzekerd bent kun je in aanmerking komen voor vergoeding van je consulten. Check hier hoeveel je vergoed krijgt. Een los intake consult met advies is EUR 175,-.

Testimonials

Hele fijne en prettige begeleiding gehad van Tessa. Door haar advies en gericht kijken/onderzoeken naar waar mijn gezondheidsproblemen vandaan komen ben ik nog bewuster geworden qua eet- en leefstijl. Er kwam veel informatie uit de darmmicrobioom test die ik in overleg met Tessa heb gedaan. Er ging een nieuwe wereld voor mij open nadat ik de uitslag van de darmmicrobioom test kreeg.Tessa is erg behulpzaam en neemt de tijd om naar je te luisteren.Dankzij haar adviezen en plan van aanpak weet ik nu hoe ik het een en ander kan toepassen in mijn leven. Dank Tessa.

Andjelie

"Na maanden van onderzoeken en klachten, obstipatie, depressies, 0 energie en migraine kwam ik via de huisarts bij Tessa terecht. Binnen twee weken voelde ik al een wereld van verschil en de resultaten werden alleen maar beter. Waar ik in het begin soms moeite had met voedingskeuzes, was dit na een maand al een levenswijze geworden. Ik was volledig op mijn gemak bij Tessa. Fijne vrouw die de tijd neemt en dingen duidelijk uitlegt. Vol vertrouwen doe je wat ze aanreikt. Ook de verdere begeleiding is top. Na 2,5 maand weer begonnen met krachttraining, waar ik in het begin van het traject niet eens de vaatwasser kon uitruimen.

Groot fan,"

Galina

Dankzij de fijne begeleiding van Tessa voel ik mij eindelijk gehoord en gezien. Onze eerste ontmoeting voelde meteen goed en vertrouwd. Ik ben ontzettend blij dat ik me bij haar praktijk heb aangemeld. Door middel van haar begeleiding heb ik veel inzichten gekregen en is het mij gelukt om de juiste stappen te ondernemen om weer een gezonde darmflora te creëren.

Coco

"Improve your health by improving your gut health first"
- Tessa Lutgert - van der Sommen -

bottom of page