top of page

Feel Good Start Now traject

Wil jij 10 weken lang onder begeleiding met je gezondheid aan de slag? Je bent zoekende naar wat goed voor je is en welke stappen je het beste kunt nemen voor meer energie en een betere gezondheid?

Dan is het Feel-Good-Start-Now Traject iets voor jou. Tijdens de consults bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je gezondheidsdoel is. Aan de hand van een eerste behandelplan ga jij aan de slag.

Zo'n 4 weken later schaven we bij waar nodig en kun jij de volgende stappen gaan maken om jouw gezondheidsdoel te bereiken.  

Als als afsluiting zien we elkaar na 6 weken weer om het integrale plan voor de lange termijn in jouw leven te integreren. 

_NK16485.jpg

Duur: 10 weken

  • Digitale intake

  • Consult (75 min) waarin we dieper inzoomen op jouw klachten en gezondheidsdoel. Tijdens dit gesprek onderzoeken we ook wat de oorzaak is van jouw klachten  om daar mee aan de slag te gaan

  • Een persoonlijk plan, gekoppeld aan jouw gezondheidsdoel. In het plan geef ik advies over voeding, beweging, ontspanning, supplementen en leefstijl

  • Vervolgconsult (60 min) na 4 weken en aangepast plan

  • Vervolgconsult 2 (60 min) na 6 weken om het plan te integreren in jouw lange termijn leefstijl

  • Whatsapp / mailsupport

  • Bonus: Food Guide met 35+ recepten en tips

€429,-

Feel Good Start Now traject

Indien je aanvullend verzekerd bent kun je in aanmerking komen voor vergoeding van je consulten. Check hier hoeveel je vergoed krijgt. Een intake consult inclusief advies is €155,-. Een vervolg consult van 60 min is €95,-.

"Improve your health by improving your gut health first"
- Tessa Lutgert - van der Sommen -

"Na maanden van onderzoeken en klachten, obstipatie, depressies, 0 energie en migraine kwam ik via de huisarts bij Tessa terecht. Binnen twee weken voelde ik al een wereld van verschil en de resultaten werden alleen maar beter. Waar ik in het begin soms moeite had met voedingskeuzes, was dit na een maand al een levenswijze geworden. Ik was volledig op mijn gemak bij Tessa. Fijne vrouw die de tijd neemt en dingen duidelijk uitlegt. Vol vertrouwen doe je wat ze aanreikt. Ook de verdere begeleiding is top. Na 2,5 maand weer begonnen met krachttraining, waar ik in het begin van het traject niet eens de vaatwasser kon uitruimen.

Groot fan,"

— Galina, 48 jaar

"Vanwege het continu ziek zijn, mijn lage energieniveau en het nachtenlang wakker liggen, ben ik op zoek gegaan naar een andere aanpak, en bij Tessa terecht gekomen.

Het voelde heel vertrouwd. Eindelijk is mijn energie weer terug en kan ik weer slapen! Ook varieer ik nu meer qua voeding en vind ik het zelfs leuk om in de keuken te staan. Dankbaar voor deze stappen die ik heb kunnen zetten."

— Amber, 25 jaar

bottom of page